תקן ISO 27001 הוא תקן לניהול אבטחת מידע בארגון, מטרתו לוודא את שמירתו וניהלו התקין של המידע בארגון. כל ארגון מבוסס על המידע ונתונים, התקן מאפשר לוודא ע"י יצירת מנגנון זיהוי סיכונים, נהלים ובקרות שהנתונים בארגון בטוחים, זמינים ונכונים בכל עת.
GDPR - General Data Protection Regulation, הינו קודקס הוראות מחייבות שנבנו על מנת להגן על אזרחי האיחוד האירופי בכל הקשור לעיבוד וחשיפה של מידע הקשור לזהותם.
התקן הבינלאומי ISO 27017 מספק הנחיות ספציפיות לבקרות, טיפול באיומים ובסיכוני אבטחת מידע לשירותי ענן. התקן מבוסס על ISO / IEC 27002 ומהווה הרחבה לתקן ISO 27001 לאבטחת מידע.התקן מיועד לספקי שירותי ענן המספקים שירותי ענן ללקוחות קצה.
תקן ISO 27799, שפורסם בסוף שנת 2010 ומבוסס על תקן אבטחת מידע הכללי ISO 27001, הינו תקן בינלאומי לאבטחת מערכות מידע רפואי המחייב את ארגוני הבריאות בישראל.
רגולציית HIPAA חלה על גופים בתחום הבריאות והשותפים העסקיים או הספקים שלהם, כגון ספקי שירותי בריאות, ספקי שירותי גבייה וספקי שירותי מערכות המידע הרפואי.
תקן ISO 27032 הינו תקן לאבטחה, הגנה על פרטיות, שלמות והנגישות של המידע האישי - Cybersecurity. התקן מתמקד בהגנת המידע האישי באמצעות אבטחת הרשת והאינטרנט והגנה על תשתית מחשוב קריטית CIIP -Critical Information Infrastructure Protection במרחב הסייבר – Cyberspace. התקן הינו נגזרת לתקן ISO 27001 – תקן לניהול אבטחת המידע בארגון.
ISO/IEC 27701:2019 הינו תקן לניהול פרטיות המידע ומהווה הרחבה לתקן אבטחת המידע הבינלאומי - ISO 27001.התקן מספק הנחיות להקמה, יישום, תחזוקה ושיפור מתמיד של מערכת לניהול פרטיות המידע - PIMS-Privacy Information Management System.