דף הבית > חטיבות > קנאביס רפואי ומזון

קנאביס רפואי ומזון

אייקון קנאביס רפואי ומזון

Medical Cannabis & Food

חטיבת קנאביס רפואי ומזון מספקת שירותי ליווי ויעוץ בתחומי הקנאביס הרפואי לפי דרישות היק"ר, ובתחום המזון לפי דרישות משרד הבריאות ומנהל המזון.

החטיבה מלווה ארגונים בתהליכי רגולציה ותקינה:

  • ליווי לעמידה בת"י 1145– לסימון מזון ארוז מראש
  • ליווי לעמידה בתקן ISO 22000תקן לניהול איכות ובטיחות מזון
  • ביצוע ביקורות GAP
  • GMP וביקורות איכות בחברה לקראת ביקורת היק"ר.
  • כתיבת פרוטוקולי ולידציה לציוד.
  • ניהול סיכונים בתחום הקנאביס הרפואי.
  • כתיבת מסמכים רלוונטיים לקראת ביקורת.
  • הקמת מערכת איכות לחברות קנאביס רפואי.
  • הדרכת עובדים לקראת ביקורות היק"ר ומשרד הבריאות.
  • תקן ISO 17025 למעבדה מוסמכת לבדיקות קנאביס.
  • ליווי בזמן ביקורות משרד הבריאות והיק"ר.
  • הסמכת מתקני יצור לתקן IMC-GMP.
  • הדרכות GAP לעובדי חוות גידול קנאביס וחממות.
  • הסמכת חוות גידול לתקן IMC-GAP.
  • הדרכות GMP לעובדים בתחום הקנאביס.
  • הטמעת עקרונות ה-GMP בתהליכי ייצור מוצרי קנאביס.
  • ייעוץ GMP עבור יצרני תרופות על בסיס קנאביס.
  • כתיבת מסמכי מדיניות, נהלים ומפרטים לבדיקות ושחרור מוצר סופי.
  • הקמת מערכות איכות למפעלים לייצור מוצרי קנאביס ועוד.

בחטיבה אנו מלווים:

  • יזמים בתחום הקנאביס הרפואי
  • חוות גידול קנאביס רפואי, מפעלי ייצור מוצרי קנאביס, בתי מרקחת וחברות שילוח קנאביס רפואי
  • מפעלי מזון מכל תחומי המזון

כל התקנים בקנאביס רפואי ומזון

רישיון עסק מזון

ליווי לקבלת רישיון עסק בהצלחה
רישיון עסק מזון מונפק ע"י לשכת הבריאות הנפתית (ידועה גם בתור בריאות הסביבה). הלשכה מאשרת רישיונות עסק למסעדות, מרכולים, אטליזים וכל עסק אשר מספק מזון לצריכה ללקוח הסופי במקום המכירה.

רישיון יצרן מזון

ליווי לקבלת רישיון יצרן בהצלחה
רישיון יצרן מזון מונפק ע"י שירות המזון במשרד הבריאות ומטרתו לאפשר פיקוח על הייצור במפעלי מזון בישראל בכדי לשמור על בריאות הציבור.

HACCP וטרינרי

מערכת לניהול בטיחות מזון
Haccp וטרינרי הינה מערכת המבוססת על עקרונות תקן Haccp למזון. לעומת מערכת Haccp המפוקחת על ידי משרד החקלאות, ה-Haccp הוטרינרי מיועד בעיקר למשחטות ומפוקחת על ידי משרד החקלאות.

סימון מוצרים ת"י 1145

לסימון מזון ארוז מראש
ת"י (תקן ישראלי) 1145 לסימון מזון ארוז מראש הינו תקן רשמי הדורש סימון מזון ארוז מראש המיועד למכירה קמעונאית, למעט פירות וירקות שלא עברו עיבוד.

HACCP

מערכת לניהול בטיחות מזון
מערכת ניהול משולבת בטיחות מזון ואיכות, הינה מערכת הערכת סיכונים המאפשרת לארגן ולנתח את תהליכי ייצור המזון ולבדוק את נקודות הסיכון בתהליך הייצור, אשר קיים בהן חשש להוות נזק למשתמש הסופי.

GDP

תנאי הפצה נאותים
מטרת תקן GDP (תנאי הפצה נאותים) היא קביעת הרף הנדרש לצורך עמידה בתנאי הפצה נאותים לתכשירים. תחום ההפצה הינו תחום מרכזי בשרשרת האספקה והערך עבור לקוחות הקצה ולכן משרד הבריאות הגדיר את דרישותיו בנושא.

IMC

רגולציית הקנאביס הרפואי
יועצי נקסטפ תקינה ישירה, בעלי הידע והניסיון להטמעת דרישות הרגולטור בתחום הקנאביס הרפואי ליוו חוות גידול, מפיצים, חברות שילוח, וחברות יצרניות - כולן מתחום הקנאביס הרפואי, התחום הצומח ביותר במדינת ישראל בשנים האחרונות.

IMC GAP

תקן לגידול קנאביס רפואי
תקן IMC GAP נועד להבטיח את תנאי הייצור בענף גידול הקנאביס הרפואי. התקן יצא לאור ע"י יק"ר (היחידה לקנאביס רפואי) במשרד הבריאות.

ISO 22000

תקן לניהול איכות ובטיחות מזון
ISO 22000 הינו תקן בטיחות מזון בינלאומי המשלב בניית מערכת למניעת סיכונים, קביעת שיטות לבקרה, תיקוף ואימות בתהליכי הייצור, תקשורת פנים וחוץ ארגונית ושיפור מתמיד של מערכת בטיחות המזון.

הצוות המיומן של נקסטפ

גלעד בארי

מנהל מקצועי ויועץ בכיר, בעל תואר MBA במנהל עסקים במכללה למנהל ותואר BA בשירותי אנו באוניברסיטת חיפה. עוסק במחקר אקדמי בתחום ההתנהגות הארגונית ושירות לקוחות. מתמחה בהטמעת תהליכי אקרדיטציה בבתי חולים ובאיכות במוסדות רפואה.
טופס תחתון

מעוניינים לקבל פרטים נוספים אודות החטיבה?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-9550222

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00