דף הבית > חטיבות > קנאביס רפואי ומזון

קנאביס רפואי ומזון

for testing 13

Medical Cannabis & Food

חטיבת אבטחת המידע בחברת Nextep הוקמה בשנת 2016, החטיבה מספקת שירותי ליווי ויעוץ בתחומי הקנאביס הרפואי לפי דרישות היק"ר, ובתחום המזון לפי דרישות משרד הבריאות ומנהל המזון.

החטיבה מלווה ארגונים בתהליכי רגולציה ותקינה:

  • ביצוע ביקורות GAP
  • GMP וביקורות איכות בחברה לקראת ביקורת היק"ר.
  • כתיבת פרוטוקולי ולידציה לציוד.
  • ניהול סיכונים בתחום הקנאביס הרפואי.
  • כתיבת מסמכים רלוונטיים לקראת ביקורת.
  • הקמת מערכת איכות לחברות קנאביס רפואי.
  • הדרכת עובדים לקראת ביקורות היק"ר ומשרד הבריאות.
  • תקן ISO 17025 למעבדה מוסמכת לבדיקות קנאביס.
  • ליווי בזמן ביקורות משרד הבריאות והיק"ר.
  • הסמכת מתקני יצור לתקן IMC-GMP.
  • הדרכות GAP לעובדי חוות גידול קנאביס וחממות.
  • הסמכת חוות גידול לתקן IMC-GAP.
  • הדרכות GMP לעובדים בתחום הקנאביס.
  • הטמעת עקרונות ה-GMP בתהליכי ייצור מוצרי קנאביס.
  • ייעוץ GMP עבור יצרני תרופות על בסיס קנאביס.
  • כתיבת מסמכי מדיניות, נהלים ומפרטים לבדיקות ושחרור מוצר סופי.
  • הקמת מערכות איכות למפעלים לייצור מוצרי קנאביס ועוד.

בחטיבה אנו מלווים:

  • יזמים בתחום הקנאביס הרפואי
  • חוות גידול קנאביס רפואי, מפעלי ייצור מוצרי קנאביס, בתי מרקחת וחברות שילוח קנאביס רפואי
  • מפעלי מזון מכל תחומי המזון

כל התקנים בקנאביס רפואי ומזון

GDP

תנאי הפצה נאותים
מטרת תקן GDP (תנאי הפצה נאותים) היא קביעת הרף הנדרש לצורך עמידה בתנאי הפצה נאותים לתכשירים. תחום ההפצה הינו תחום מרכזי בשרשרת האספקה והערך עבור לקוחות הקצה ולכן משרד הבריאות הגדיר את דרישותיו בנושא.

IMC

רגולציית הקנאביס הרפואי
יועצי נקסטפ תקינה ישירה, בעלי הידע והניסיון להטמעת דרישות הרגולטור בתחום הקנאביס הרפואי ליוו חוות גידול, מפיצים, חברות שילוח, וחברות יצרניות - כולן מתחום הקנאביס הרפואי, התחום הצומח ביותר במדינת ישראל בשנים האחרונות.

IMC GAP

תקן לגידול קנאביס רפואי
תקן IMC GAP נועד להבטיח את תנאי הייצור בענף גידול הקנאביס הרפואי. התקן יצא לאור ע"י יק"ר (היחידה לקנאביס רפואי) במשרד הבריאות.

ISO 22000

תקן לניהול איכות ובטיחות מזון
ISO 22000 הינו תקן בטיחות מזון בינלאומי המשלב בניית מערכת למניעת סיכונים, קביעת שיטות לבקרה, תיקוף ואימות בתהליכי הייצור, תקשורת פנים וחוץ ארגונית ושיפור מתמיד של מערכת בטיחות המזון.

הצוות המיומן של נקסטפ

ירדן מינס

בעל תואר B.A במדעי הקרקע ומים באוניברסיטה העברית ירושלים מתמחה בתקן ניהול איכות ISO 9001 במהדורת 2015, ISO 18001, ISO 14001

אור טורס

בעלת תואר B.Sc. בהנדסת תעשייה וניהול במכללה האקדמית להנדסה סמי שמעון. מתמחה בתקן ניהול איכות ISO 9001 מהדורת 2015, תקן ISO 13485, ISO 22716, ISO 9301, SA8000

עמית חגי

בעל תואר B.A במנהל עסקים, בעל התמחות במימון מטעם הקריה האקדמית אונו. בעל M.A במנהל עסקים, התמחות בייעוץ ארגוני מטעם הקריה האקדמית אונו. מתמחה בהסמכה של ארגונים לתקני ISO 9001:2015 לניהול איכות, ת"י 9301 – מערכת ניהול בטיחות ואיכות בתעבורה ותקן אחריות חברתית SA8000.

גלעד בארי

מנהל מקצועי ויועץ בכיר, בעל תואר MBA במנהל עסקים במכללה למנהל ותואר BA בשירותי אנו באוניברסיטת חיפה. עוסק במחקר אקדמי בתחום ההתנהגות הארגונית ושירות לקוחות. מתמחה בהטמעת תהליכי אקרדיטציה בבתי חולים ובאיכות במוסדות רפואה.

לילך בונקר

בעלת תואר B.Sc בהנדסת כימיה וביוטכנולוגיה מאוניברסיטת אריאל בשומרון ו- M.E בהנדסת תעשייה וניהול בעלת התמחות בהבטחת איכות ואמינות מהטכניון. מתמחה בתקני ISO 17025 ,ISO 9001:2015 ,ISO 17020 , AS9120 . בעלת ניסיון רב בתפקידי הבטחת איכות במס' חברות יצרניות ובמעבדות מהמובילות במשק.

מעוניינים לקבל פרטים נוספים אודות החטיבה?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-9550222

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00