מיהו טכנולוג מזון ומהם היתרונות בליווי טכנולוג בעסק שלך?
מעוניינים לדבר עם מומחה בתחום המזון? השאירו פרטים כאן או התקשרו ל-03-9677336
מהו טכנולוג מזון?
טכנולוג מזון הינו אדם בעל תואר בהנדסת מזון או מדעי המזון באחד ממוסדות האקדמיה מהמוכרים בארץ או בחו"ל.
הטכנולוג מסייע לחברות לעמוד בדרישות הרגולטור המחמירות בכדי להבטיח את בטיחות המוצר ועמידתו בדרישות הלקוח, היצרן והתחיקה:
- ניהול איכות ובטיחות המוצר.
- ייעוץ וליווי מקיף עד לקבלת תעודות הסמכה לתקני ISO כגון: ISO 9001,HACCP, ISO 22000 ועוד.
- ניהול אירועי בטיחות בתחום רישוי ורגולציה במזון.
- ביצוע בקרה שוטפת לעסקי ומפעלי המזון לשיפור מתמיד.
- אפיון תהליכי הייצור והעברתם להוראות עבודה.
- הסמכה והדרכת בעלי התפקידים בעסק תוך מערך שיפור מתמיד להבטחת איכות המזון.
חברת Nextep הינה החברה הגדולה והמובילה בישראל בתחום הבטחת איכות במזון. יועצי חברת Nextep עתירי ניסיון בכתיבת תווי מוצרים בהתאם לדרישות החוק.
יתרונות בבחירת ליווי של טכנולוג מזון בארגון:
- הבנה מקצועית בהבטחת איכות ובטיחות מזון במפעלים אל מול דרישות משרד הבריאות וחברות ההתעדה כמו מכון התקנים, IQC ודומיהן.
- זיהוי ואבחון פערי תשתיות קיימים במפעל וסגירתם באמצעות מתן מענה מקצועי המקשר בין הלקוח למכון ההתעדה או משרד הבריאות.
- הטמעת נהלים, הוראות העבודה והטפסים הנדרשים להתעדת המפעל לתקן.
- ביצוע הדרכות, מבדק פנימי וסקר הנהלה העוזרים להבין יותר לעומק האם עדיין קיימים פערים כלשהם.
- מתן מענה מקצועי לאי התאמות שהועלו במהלך המבדק, הכולל ניתוח סיבת שורש לפער, פתיחת פעולת תיקון ופעולה מתקנת.
מענה מקצועי לאי התאמות אלו עומדים כקריטריון קריטי לקבלת התעודה.
חוסר עמידה בדרישות רגולטוריות עלול לגרור קנסות ועיצומים כספיים, סגירת העסק ואפילו מאסרים במקרים חמורים. הימנעו מקנסות מיותרים, צרו קשר היום עם טכנולוגי המזון המומחים בחברתנו.
למה לבחור במומחים שלנו?
- בעלי ניסיון רב בליווי מאות חברות מזון ברחבי הארץ
- פגישת ייעוץ חינם למול מומחה לתחום הרגולציה במזון
- החברה היחידה שמסוגלת לספק עבורכם קשת רחבה של שירותים
יתרונות לביצוע התהליך עם Nextep
ליווי מקצועי ע"י טכנולוגי מזון
טכנולוגי מזון בעלי ניסיון רב בליווי עסקים מהתחום הספציפי שלכם ילוו את הפרויקט. טכנולוגי מזון בעלי ניסיון רב בליווי עסקים מהתחום הספציפי שלכם ילוו את הפרויקט.
מעל 10 שנות ניסיון בתעשיית המזון
לאורך השנים צברנו ניסיון רב בליווי מאות תהליכי תקינה ורגולציה בקרב ארגונים קטנים וגדולים.
הטמעת תהליך בצורה קלה ופשוטה
אנחנו הופכים את העבודה לפשוטה ונוחה, אנחנו לא נסרבל אתכם, מניסיון שלנו - פשוט זה יעיל.
100% הצלחה במבדק ההתעדה
כחלק משירותי הליווי של טכנולוג המזון, הטכנולוג מלווה אתכם כל הדרך לקבלת תעודת הסמכה לתקן. במידה ולא תעברו את מבדק ההתעדה בהצלחה, אנו נישא בעלויות המבדק החוזר, אם יידרש.
טופס תחתון
מעוניינים להתייעץ עם מומחה בתחום המזון?
מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
תקנים נוספים בתחום
רישיון עסק מזון
ליווי לקבלת רישיון עסק בהצלחה
רישיון עסק מזון מונפק ע"י לשכת הבריאות הנפתית (ידועה גם בתור בריאות הסביבה). הלשכה מאשרת רישיונות עסק למסעדות, מרכולים, אטליזים וכל עסק אשר מספק מזון לצריכה ללקוח הסופי במקום המכירה.
רישיון יצרן מזון
ליווי לקבלת רישיון יצרן בהצלחה
רישיון יצרן מזון מונפק ע"י שירות המזון במשרד הבריאות ומטרתו לאפשר פיקוח על הייצור במפעלי מזון בישראל בכדי לשמור על בריאות הציבור.
HACCP וטרינרי
מערכת לניהול בטיחות מזון
Haccp וטרינרי הינה מערכת המבוססת על עקרונות תקן Haccp למזון. לעומת מערכת Haccp המפוקחת על ידי משרד החקלאות, ה-Haccp הוטרינרי מיועד בעיקר למשחטות ומפוקחת על ידי משרד החקלאות.
סימון מוצרים ת"י 1145
לסימון מזון ארוז מראש
ת"י (תקן ישראלי) 1145 לסימון מזון ארוז מראש הינו תקן רשמי הדורש סימון מזון ארוז מראש המיועד למכירה קמעונאית, למעט פירות וירקות שלא עברו עיבוד.
HACCP
מערכת לניהול בטיחות מזון
מערכת ניהול משולבת בטיחות מזון ואיכות, הינה מערכת הערכת סיכונים המאפשרת לארגן ולנתח את תהליכי ייצור המזון ולבדוק את נקודות הסיכון בתהליך הייצור, אשר קיים בהן חשש להוות נזק למשתמש הסופי.
ISO 22000
תקן לניהול איכות ובטיחות מזון
ISO 22000 הינו תקן בטיחות מזון בינלאומי המשלב בניית מערכת למניעת סיכונים, קביעת שיטות לבקרה, תיקוף ואימות בתהליכי הייצור, תקשורת פנים וחוץ ארגונית ושיפור מתמיד של מערכת בטיחות המזון.